ponedeljek, 11. april 2011

Smo zelo lepi in hitri... Specialized Test Event

Medtem, ko so nekateri še spali, smo ga mi že bulal na Sveto Planino kjer se je odvijal Test Event pred začetkom slovenskega DH pokala.
Ker je na prevoz čakalo več kot 160 koles (+ 160 oseb), smo se šatlal kar z Mirijevim Vitotom.. Med šatlom smo ne vede povozili šrauf (a.k.a. vijak) in zato, po odločitvi petih glav, zamenjal Vitota za Patrijo...
Pol so nas pa še mal poštopal... Odfural smo kot znamo... Če že nismo najboljši, smo pa najlepši :P Miri prav, da je najbl vesel, ko vsi odfuramo celi, da lahko furamo še naprej :)) Škoda, da mu ni uspelo izpolniti svojega potenciala - gonjenje na tej progi ne prinese ravno veliko prednosti... Vseeno je 4. mesto lep dosežek :) Zarja pa je imela 76. čas (od 150 ''poštopanih''). Vid je bil 20., Mitja pa 42.

Potem smo se odpravili domov... Nekaj časa smo se furali s šraufom v gumi (tup, tup, tup, ...), nato pa nam je dokončno spustila guma (pššššš). A to nas ni zaustavilo! No, dokler nismo bili izločeni iz prometa by mister leteči policaj x2. In, če v Španiji nismo izkoristili AMZS storitve, smo jo pač doma, v Sloveniji... Domov smo se pripeljali s šleper tovornjakom :))

Prišli smo iz večih koncev (foto: Nejc Černilogar)
Mirijeve noge se ne morejo odločiti, kaj bi obule (foto: Roni Kordiš)
Miri pazi na Zarjo (foto: Vanja Kodermac)
Miri, zaka tolk bremzaš? :P (foto: Vanja Kodermac)
Suhie končno dočakal svoj prvi nastop na DH biciklu (foto: Vanja Kodermac)
Mitja eno furo neki štriku... Važn, da je na koncu razturu in tako dokazal, da je Zarjine krvi :P (foto: Nejc Černilogar)
Zarja pravi: ''Weirdoo proga... Drop pa drop pa kucl pa drop.'' :P (foto: Tomaž Deisinger)
Na poti domov: Mirijev burnout :D

Zahvala: Factory Store (GT, Sixsixone, Royal racing, Hutchinson Tires, Monster Energy), 69Slam, Šport Projekt d.o.o.




Ni komentarjev:

Objavite komentar