ponedeljek, 30. maj 2011

Pa je bil tam slovensko hrvaški pokal

Hrvatje so super komšije, dosti pričajo in razgovarajo... Ka to men nuca, če mi reče pazi se ove bentove?! Kaj za vraga je bentova? No tekom dneva sem ugotovil, da bentova je banda... Pa take pa to :))

Nova proga, novi zločini in toliko prahu, kot ga še svet ni videl... Še vlakca se ni dal pelat, če pa, si slej ko prej bil opozorjen z napisom pazi mine... Zelo razvedrilno :) No ne bomo kompliciral, vikend je bil precej lep, ob koncu  in čez dan ga je začinil dež. Proga je bila kar zahtevna - od začetka ravna, potem se je prelila v strmino, začinjeno z težko zvozljivimi zavoji, vedno novimi luknjami in grbinami... Nekaterim je pač takšna proga bolj pisana, drugim pač ne. Trtnmrtn :)) Kot že rečeno proga se je iz fure v furo spreminjala, rezultat tega pa je veliko padcev in posledično modric...

V nedeljo je na vrsto prišl tekma... Polfinalna vožnja je obema uspela in tako sva v finalu oba štartala kot zadnja v svoji kategoriji... Na koncu je Miri osvojil 4. mesto med člani, Zarja pa je bila 1. med ženskami :) Črn Trn pa se je obdržal na 1. mestu skupne klubske razvrstitve slovenskega pokala :))


Varni ped dežjem..
Priprave pa to... :)
Skok na začetku... Za nekatere predolg, zame prekratek :P
Zarja čez kamne pa te fore (foto: Katja Černilogar)
Suhie na istem mestu... Do končnega 4. mesta (foto: Katja Černilogar)
Mitja je v združeni mladinski kategoriji priletel na 6. mesto (2. med U17)
Jugo se pripravlja na svojo prvo DH tekmo :P
Evo, Zarja prva :))


Zahvala: Factory store (GT, Sixsixone, Royal Racing, Hutchinson Tires, Monster Energy), 69Slam, Šport projekt d.o.o.








Ni komentarjev:

Objavite komentar